Uvnitř křehké a zvenku nádherně křupavé, tak by měly být dokonalé bagety. S podnosem na bagety Wundermix lze upéct 3 bagety současně – ať už klasické nebo sofistikované.
- Křupavá bageta jako z Francie
- Prostor pro 3 bagety
- Bagety zůstanou v požadovaném tvaru
- perforovaný tvar pro ideální rozvod tepla
- Povrch s nepřilnavým povrchem
- Tvar se hodí do všech standardních troub či pecí
- Vhodné i na pečení jiného pečiva
- Používejte do 230°C
Prostřený stůl s aromatickými předkrmy, pečeným masem, pikantními dipy a lahodným vínem. Podáváme se vzdušnou, nadýchanou bagetkou. Tak snadné - tak chutné. Pro někoho jsou bagety ztělesněním slunečných prázdninových dnů u moře a pro jiné veselého grilování s přáteli.
Ať už tradiční francouzská bageta, cibulová bageta, rustikální bageta nebo italská ciabatta – jakou příchuť by měla mít a jak složitá může být výroba bagety, je jen na Vás. Jedno je ale jisté: kdo si dá tu práci s přípravou bagety s předtěstem, bude odměněn obzvlášť nadýchaným a křupavým chlebem.
Zásobník na bagety nabízí prostor pro 3 bagety. Díky perforovanému povrchu formy lze teplo rozvádět rovnoměrně. Díky perforaci je navíc těsto během pečení lépe zásobeno kyslíkem, takže může dále kynout a může se vytvořit rovnoměrně křupavá kůrka.
Díky nepřilnavé povrchové úpravě lze hotové bagety snadno znovu vyjmout, aniž by bylo nutné plech předem vymazat. Také již není potřeba pečící papír.
Tipy:
Vzdušná, nadýchaná a křupavá – tak by měla chutnat bageta. Bagetu lze podávat nejen jako přílohu k předkrmům nebo ke grilování.
Rozměry:
Délka: 38,5 cm
Šířka: 28 cm
Výška: 3,5 cm